Izjava o privatnosti

Mikka Studio-obrt za grafičke usluge, proizvodnju i trgovinu obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca prijave na e-pošta listu. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.)

U ovome slučaju radi se o e-adresi.

Mikka Studio-obrt za grafičke usluge, proizvodnju i trgovinu neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Mikka Studio-obrt za grafičke usluge, proizvodnju i trgovinu odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Mikka Studio-obrt za grafičke usluge, proizvodnju i trgovinu obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca tako da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Mikka Studio-obrt za grafičke usluge, proizvodnju i trgovinu informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Mikka Studio-obrt za grafičke usluge, proizvodnju i trgovinu .Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na prijavu e-adrese putem formulara s Facebook.com stranice i naše web stranice www.weddingstuff.hr

Vaša privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka su nama važni, zato pratimo načela transparentnosti i postupamo u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (eng. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Ovim putem vas želimo informirati o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije prema kojima se osoba može identificirati. Ovim putem prikupljamo samo korisnikovu e-adresu koju ćemo koristiti u svrhu promidžbe, ponude i prezentacije naših proizvoda.

Kada nam se javite s vašim upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija. Nakon odgovora na vaš upit dostavljene podatke ćemo obrisati.

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka nego što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Implementirali smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi pružili razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka.

Naši zaposlenici su educirani za pravilno postupanje i čuvanje osobnih podataka.

Uz već navedena prava, možete zatražiti ispravak ili brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Osobni podaci koji više nisu potrebni se nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ova pravila privatnosti šaljite nam slobodno na e-mail: marko@mikka.studio